Mulberry Garden heeft voor vermogensbeheerder iBeleggen het online aanmelding- en registratiesproces en de daarbij behorende beheeromgeving van het beleggingsprofiel ontwikkeld.

De bezoeker vult op de website van onze klant een vragenlijst in, binnen een iframe dat door is gebouwd. Nadat alle vragen zijn ingevuld rolt er automatisch een bijpassend beleggingsprofiel uit. De vragenlijst wordt in het CRM systeem beheerd en de ingevulde gegevens worden bij de juiste relatie/klant opgeslagen, de klant ontvangt een bevestiging van zijn inschrijven met de daarbij behorende documenten en de betaling wordt automatisch via iDEAL afgehandeld.

iBeleggen is bedoeld voor beleggers met een vermogen vanaf € 30.000. Je belegt in zogenaamde indextrackers volgens een profiel dat bij je past. Voor een vast bedrag krijg je regelmatige informatie over noodzakelijke updates van je portefeuille. Die transacties daarvoor voer je zelf uit bij BinckBank of je laat iBeleggen het uitvoeren. iBeleggen is de nieuwe vorm van financiële dienstverlening. Eerlijk, duidelijk en met lage kosten. Als deelnemer van iBeleggen betaal je vaste en variabele abonnementskosten.

Mulberry Garden heeft voor iBeleggen het aanmeldingsproces ontworpen en de beheeromgeving van je beleggingsprofiel opgezet. Bekijk hier het resultaat!