Voorbeelden van verschillende manieren waarop wij online vragenlijsten hebben ontwikkeld voor onzen voor klanten.

Aanmeldingsproces & beleggingsprofiel voor vermogensbeheerder

Mulberry Garden heeft voor een vermogensbeheerder het online aanmeldingsproces ontworpen en de daarbij behorende beheeromgeving van het beleggingsprofiel.

De bezoeker vult op de website van onze klant een vragenlijst in, binnen een iframe dat door is gebouwd. Nadat alle vragen zijn ingevuld rolt er automatisch een bijpassend beleggingsprofiel uit. De vragenlijst wordt in het CRM systeem beheerd en de ingevulde gegevens worden bij de juiste relatie/klant opgeslagen, de klant ontvangt een bevestiging van zijn inschrijven met de daarbij behorende documenten en de betaling wordt automatisch via iDEAL afgehandeld.

Dit is een voorbeeld van een online registratieproces zoals we die voor een aantal van onze klanten hebben gemaakt. U kunt een iframe binnen uw website ook gebruiken voor o.a.:

  • aanmeldingen voor beurzen, evenementen
  • registraties van nieuwe leden/klanten
  • inlog-omgevingen voor bestaande klanten/gebruikers
  • het invullen van enquetes/vragenlijsten

Zo heeft Mulberry Garden bovenstaande voorbeelden voor onze klanten ontwikkeld. Naast de ontwikkeling en implementatie van het iframe is de integratie naar het CRM systeem een enorm pluspunt.

Meer weten?

We denken graag met u mee indien u wensen heeft om binnen uw website een iframe te laden. Neem gerust contact met ons op als u uw specifieke wensen met ons wilt bespreken. U bent altijd welkom bij ons op kantoor!