Loopt u rond met een idee voor een web-applicatie of een mobiele app? Wilt uw een eigen corporate software applicatie ontwikkelen of specifieke bedrijfsprocessen binnen uw organisatie automatiseren? Daar kunnen wij u bij helpen!

Tijdrovende handelingen kunnen door toepassing van de juiste software applicatie deels of volledig worden geautomatiseerd. Wij bouwen al meer dan 15 jaar (web)applicaties en mobiele apps op maat die naadloos aansluiten op uw wensen en doelen. We betrekken u in het gehele ontwikkelproces van A tot Z en zoeken altijd naar de juiste oplossing die past binnen uw budget!

Meer weten?


Maatwerk software

Enkele voorbeelden van succesvolle software applicaties die in opdracht van onze klanten zijn ontwikkeld:

  • Een slimme risicomanagement tool (RMS) waarbij de uitgangspunten in lijn zijn met Solvency II en de verwachtingen van de DNB.
  • Een web-based registratieproces, gekoppeld aan SpinOffice CRM. Met deze oplossing kunnen geïnteresseerde via de website van iBeleggen registreren en een vragenlijst doorlopen. Naar aanleiding van de antwoorden wordt automatisch een beleggingsadvies gegenereerd. Een koppeling naar iDeal verzorgt de betaling die uiteindelijk doorslag geeft of iemand klant wordt.
  • Een black-list check applicatie die een database met contactpersonen vergelijkt met op internet gepubliceerde personen met wie geen financiële transacties gedaan mogen morgen. Deze applicatie is voornamelijk gebouwd voor de trust wereld.

Bekijk afgeronde projecten


CRM software

Naast het ontwikkelen van web-based en desktop software applicaties adviseren wij mkb-bedrijven op het gebied van IT en CRM (Cliënt Relatie Management) en zijn wij producent en leverancier van een eigen CRM systeem genaamd SpinOffice CRM.

Met SpinOffice CRM binnen uw organisatie creëert u een centrale plek voor uw e-mail, zakelijke relaties, notities, afspraken, taken, projecten en dossiers, documenten en bestanden. En het beste van alles is dat u alle informatie in de database deelt met uw collega’s. Dat maakt SpinOffice de ideale team-applicatie voor het midden- en kleinbedrijf.


Mulberry Garden is uw partner voor ontwikkeling, realisatie en hosting van maatwerk software-applicaties én voor advies op het gebied van relatiebeheer software voor zowel Apple (iOS & OS X) en Windows PC.