SpinOffice CRM gaat komende periode heel geleidelijk een transformatie doormaken. Wat bedoelen we hiermee? Dat zowel visueel aan de voorkant als het framework waarmee de applicatie op de achtergond is gebouwd zullen gaan veranderen. Op korte termijn merkt u hier nog niets van, maar stapsgewijs introduceren we vernieuwde vensters. 

Want zoals u weet bestaat de software uit een aantal belangrijke onderdelen die we allemaal een apart vensters / tabblad hebben gegeven. We hebben het hier over het relatiegedeelte, de postvak IN, de agenda, de dossierlijst en de takenlijst. Deze structuur veranderd niet maar de vensters worden visueel vernieuwd, het wordt gebruiksvriendelijker, intuïtiever èn het werkt soepeler dan de huidige stijl zoals u nu gewend bent.

Waar beginnen we mee?

Rond de zomer lanceren we als eerste het Taken dashboard. Dit venster gaat het bestaande takenlijst-venster vervangen. Het nieuwe Taken dashboard is een zogenoemd scrum board. Een scrum board is een handig hulpmiddel om de taken tijdens een project of proces in een scrum raamwerk zichtbaar te maken. Taken gaan van to do, naar doing naar done.

Het Taken dashboard in SpinOffice is een whiteboard dat ingedeeld is in vier kolommen:

  • Herhalende: dit zijn taken zonder datum; die moet u gewoon ooit doen;
  • Aankomend: taken die morgen of binnen 7 dagen moeten worden uitgevoerd;
  • Huidige: taken die vandaag moeten worden uitgevoerd;
  • Afgerond: dit zijn alle taken die u succesvol heeft afgerond.

Overzichtelijk en motiverend
Versleep taken van kolom om de status van een taak aan te passen. Het is visueel heel duidelijk welke taken er al zijn volbracht en wat u nog moet. Dit werkt erg overzichtelijk en motiverend! Het ultieme doel is natuurlijk om alle taken binnen één sprint af te ronden. Al uw collega’s hebben toegang tot uw dashboard en hiermee dus ook inzicht in de status van uw taken.

Het Taken dashboard bevat daarnaast een erg goed werkende zoekfunctie. En via het tandwiel-icoon rechtsboven in kunt u de lay-out van het dashboard naar wens aanpassen.

Aan de slag met het Taken dashboard?

Op dit moment is het nieuwe dashboard-venster voor 99% volledig ontwikkeld. Maar we willen dat het ècht perfect werkt binnen uw CRM software database, dus zoals gezegd hebben we de lancering rond de zomerperiode gepland. We houden u op te hoogte.

Wilt u met uw bedrijf nu al gebruikmaken van dit nieuwe onderdeel, laat het ons weten. We activeren het graag voor u.