In 1999 hebben we, naast het ontwikkelen van software voor klanten, een eigen software applicatie gebouwd genaamd SpinOffice CRM. Deze gebruiksvriendelijke relatiebeheer applicatie bleek direct te voorzien in een grote behoefte. Veel bedrijven in en buiten Nederland werken er nu mee. In de loop der jaren is de applicatie behoorlijk vernieuwd en uitgebreid. Naast systeembeheerder en software ontwikkelaar mogen wij ons oprecht specialist in CRM oplossingen noemen!

Ideale CRM oplossing voor mkb-bedrijven

Met SpinOffice CRM software binnen uw organisatie heeft u de ideale combinatie van relatiebeheer, met integratie van uw email en documentbeheer. Wanneer u SpinOffice als relatiebeheer tool gebruikt bij uw dagelijkse werkzaamheden leidt dit tot een optimale service richting uw relaties.

Alle voordelen op een rij

SpinOffice biedt:

  • slimme software die u tijd bespaart op administratieve handelingen
  • centrale plek voor mail, relaties, agenda, documenten en taken
  • synchronisatie met uw mobiele apparaten
  • alle data wordt versleuteld opgeslagen in de cloud
  • integratie met Microsoft Office, Apple Contacts, MailChimp & MessageBird
  • veel multi-user functies die samenwerken bevorderd
  • beschikbaar voor zowel Mac & Windows PC

Met SpinOffice als CRM applicatie binnen uw organisatie heeft u de ideale combinatie van relatiebeheer, documentbeheer en dossierbeheer. Wanneer u SpinOffice als CRM toepassing gebruikt bij uw dagelijkse werkzaamheden leidt dit tot een optimale service richting uw relaties.

Meer weten over SpinOffice CRM en de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Vrijblijvend contact opnemen

Of neem direct contact op met Hugo van der Horst (070 311 54 03) en we bespreken graag met u de mogelijkheden van het programma. Bezoek daarnaast de website van SpinOffice CRM om de software direct te downloaden en voor verdere productinformatie.