De tien grootste valkuilen bij het zoeken naar een geschikt CRM-systeem

Er zijn diverse valkuilen waar men bij het zoeken naar een geschikt CRM-systeem rekening mee moet houden. Wij benoemen voor u de tien grootste valkuilen.

  1. Te veel nadruk leggen op prijs: Dit kan leiden tot beperkte functionaliteiten of een systeem dat niet aan de specifieke behoeften van het bedrijf voldoet.
  2. Geen rekening houden met de groei van het bedrijf: Kies een CRM-systeem dat schaalbaar is en meegroeit met de groei van het bedrijf.
  3. Geen duidelijke requirements: Als de eisen en wensen van het bedrijf niet duidelijk zijn vastgesteld, is het moeilijk om te bepalen of een bepaald CRM-systeem daadwerkelijk geschikt is.
  4. Te weinig aandacht voor integratie: Kijk naar de mogelijkheden tot integratie met bestaande systemen.
  5. Te weinig aandacht voor de gebruiksvriendelijkheid: Het is belangrijk om te kiezen voor een CRM-systeem dat gemakkelijk te gebruiken is door de medewerkers.
  6. Onderbesteding: Het is belangrijk om voldoende budget te reserveren voor de implementatie en het beheer van het CRM-systeem.
  7. Te weinig training voor de gebruikers: Zorg dat de medewerkers de noodzakelijke training krijgen om het CRM-systeem optimaal te kunnen gebruiken.
  8. Te snel gaan met de implementatie: Neem de tijd om de behoeften en eisen van het bedrijf te bepalen, verschillende CRM-oplossingen te evalueren en grondig te testen voordat een keuze wordt gemaakt.
  9. Te weinig aandacht voor data-integriteit: Zorg ervoor dat het CRM-systeem de nodige beveiligingsmaatregelen heeft om de integriteit van de data te waarborgen.
  10. Te weinig monitoring en evaluatie: Houd de prestaties van het CRM-systeem nauwlettend in de gaten en pas het aan waar nodig.

Om u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte CRM-software voor uw organisatie, heeft SpinOffice de meest essentiële stappen voor u op een rij gezet. Lees hier Hoe kiest u de juiste CRM-oplossing? Volg deze zes stappen, die u zullen helpen georganiseerd te blijven terwijl u de meest geschikte CRM kiest voor uw zakelijke behoeften.

Softwareontwikkeling uitbesteden – waar moet u op letten? Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rij gezet.

Het uitbesteden van softwareontwikkelingsdiensten kan een echte game-changer zijn voor snelgroeiende kleine en middelgrote bedrijven. Het kan niet alleen geld besparen en ervoor zorgen dat uw werkende software sneller wordt opgeleverd.

Als u nog nooit met een softwareontwikkelingsbedrijf heeft gewerkt, lijkt het misschien een beetje intimiderend. Dat is volkomen begrijpelijk! Uw vertrouwen stellen in een ander bedrijf om de resultaten te leveren waarnaar u op zoek bent, is in welke hoedanigheid dan ook een grote beslissing, vooral wanneer het succes van uw bedrijf als geheel ervan afhangt. Lees verder “Softwareontwikkeling uitbesteden – waar moet u op letten? Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rij gezet.” »

Beschikbaar in november: de koppeling met e-Boekhouden.nl

SpinOffice blijft zich ontwikkelen. Zo wordt de applicatie stapsgewijs vernieuwd, maar zijn wij ook bezig met het bouwen van integraties met andere software. Denk aan de Mollie integratie die we onlangs hebben ontwikkeld.

Binnenkort breiden we de mogelijkheden in SpinOffice verder uit met een koppeling met e-Boekhouden.nl. Dankzij deze koppeling worden met één druk op de knop alle facturen en NAW-gegevens van uit SpinOffice naar jouw boekhouding in e-Boekhouden geschoten. Relaties uit SpinOffice worden relaties in e-Boekhouden. Wel zo gemakkelijk dus!

Lees verder “Beschikbaar in november: de koppeling met e-Boekhouden.nl” »

6 tips voor productief thuiswerken

De komende tijd zullen veel mensen vanwege het coronavirus hun werklaptop openen aan de keukentafel of thuis op de bank. Werkgevers zullen bereid zijn om te kijken naar thuiswerk oplossingen zodat werknemers veilig en gemakkelijk vanuit huis kunnen werken. Zzp’ers en freelancers doen het en ook steeds meer ondernemers met personeel zullen nu meer vanuit huis moeten werken. Daar ligt wel een gevaar op de loer. De grens tussen werk en privé vervaagt al snel, als u niet uitkijkt. Daarom geven wij zes tips die u helpen op het werk te focussen en productief te blijven.

Lees verder “6 tips voor productief thuiswerken” »

Het begin van ‘de nieuwe SpinOffice’ is in aantocht. Binnenkort als eerste beschikbaar: het Taken dashboard.

SpinOffice CRM gaat komende periode heel geleidelijk een transformatie doormaken. Wat bedoelen we hiermee? Dat zowel visueel aan de voorkant als het framework waarmee de applicatie op de achtergond is gebouwd zullen gaan veranderen. Op korte termijn merkt u hier nog niets van, maar stapsgewijs introduceren we vernieuwde vensters. 

Lees verder “Het begin van ‘de nieuwe SpinOffice’ is in aantocht. Binnenkort als eerste beschikbaar: het Taken dashboard.” »