Checklist: hoe kunt u als ondernemer betaalbaar uw software-idee laten ontwikkelen door een externe software-ontwikkelaar?

Het laten bouwen van software door externe ontwikkelaars kan een kosteneffectieve manier zijn om uw ideeën te realiseren. Maar hou houdt u grip op het beoogde budget? Dit vereist een zorgvuldige planning, efficiëntie en kostenbeheersing. Hier zijn enkele tips om dit op een betaalbare manier te bereiken.

Lees verder “Checklist: hoe kunt u als ondernemer betaalbaar uw software-idee laten ontwikkelen door een externe software-ontwikkelaar?” »

Softwareontwikkeling uitbesteden – waar moet u op letten? Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rij gezet.

Het uitbesteden van softwareontwikkelingsdiensten kan een echte game-changer zijn voor snelgroeiende kleine en middelgrote bedrijven. Het kan niet alleen geld besparen en ervoor zorgen dat uw werkende software sneller wordt opgeleverd.

Als u nog nooit met een softwareontwikkelingsbedrijf heeft gewerkt, lijkt het misschien een beetje intimiderend. Dat is volkomen begrijpelijk! Uw vertrouwen stellen in een ander bedrijf om de resultaten te leveren waarnaar u op zoek bent, is in welke hoedanigheid dan ook een grote beslissing, vooral wanneer het succes van uw bedrijf als geheel ervan afhangt.

Lees verder “Softwareontwikkeling uitbesteden – waar moet u op letten? Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rij gezet.” »

Beschikbaar in november: de koppeling met e-Boekhouden.nl

SpinOffice blijft zich ontwikkelen. Zo wordt de applicatie stapsgewijs vernieuwd, maar zijn wij ook bezig met het bouwen van integraties met andere software. Denk aan de Mollie integratie die we onlangs hebben ontwikkeld.

Binnenkort breiden we de mogelijkheden in SpinOffice verder uit met een koppeling met e-Boekhouden.nl. Dankzij deze koppeling worden met één druk op de knop alle facturen en NAW-gegevens van uit SpinOffice naar jouw boekhouding in e-Boekhouden geschoten. Relaties uit SpinOffice worden relaties in e-Boekhouden. Wel zo gemakkelijk dus!

Lees verder “Beschikbaar in november: de koppeling met e-Boekhouden.nl” »

6 tips voor productief thuiswerken

De komende tijd zullen veel mensen vanwege het coronavirus hun werklaptop openen aan de keukentafel of thuis op de bank. Werkgevers zullen bereid zijn om te kijken naar thuiswerk oplossingen zodat werknemers veilig en gemakkelijk vanuit huis kunnen werken. Zzp’ers en freelancers doen het en ook steeds meer ondernemers met personeel zullen nu meer vanuit huis moeten werken. Daar ligt wel een gevaar op de loer. De grens tussen werk en privé vervaagt al snel, als u niet uitkijkt. Daarom geven wij zes tips die u helpen op het werk te focussen en productief te blijven.

Lees verder “6 tips voor productief thuiswerken” »

Het begin van ‘de nieuwe SpinOffice’ is in aantocht. Binnenkort als eerste beschikbaar: het Taken dashboard.

SpinOffice CRM gaat komende periode heel geleidelijk een transformatie doormaken. Wat bedoelen we hiermee? Dat zowel visueel aan de voorkant als het framework waarmee de applicatie op de achtergond is gebouwd zullen gaan veranderen. Op korte termijn merkt u hier nog niets van, maar stapsgewijs introduceren we vernieuwde vensters. 

Lees verder “Het begin van ‘de nieuwe SpinOffice’ is in aantocht. Binnenkort als eerste beschikbaar: het Taken dashboard.” »