Nieuw in SpinOffice: Live-chat voor direct support

Ben je ingelogd in SpinOffice en heb je een specifieke vraag over een van de functionaliteiten van de software, heb je een technische vraag of wil je meer weten over onze prijzen? Stel dan jouw vraag direct aan ons via de Freshchat chat-optie rechtsonder in ieder scherm.

Met de invoering van Freshchat bieden wij nu gepersonaliseerde in-app support dankzij een slimme bot gekoppeld aan onze kennisbank (FAQ’s en de handleiding) én menselijke ondersteuning via een live-chat met een van onze support-medewerkers.

Wij helpen je dus nu nog beter met het vinden van het juiste antwoord op jouw vraag!

Benieuwd hoe het werkt? Log nu in »

Belangrijk:
Deze functionaliteit is op dit moment alleen geactiveerd bij demo-gebruikers. Zo kunnen wij prospects zo goed mogelijk ondersteunen bij het ontdekken van de mogelijkheden van SpinOffice. Voor betalende klanten, die hun weg beter weten te vinden in de software, wordt de Live-chat binnenkort ook geactiveerd op diverse schermen.

Gebruik de desktop-software
Ervaar alle voordelen van SpinOffice, niet alleen via de web-versie maar ook in de desktop-software. Beschikbaar voor Windows PC en macOS. Download de software »

Web-based versie van SpinOffice CRM nu beschikbaar!

Zoals je hebt gemerkt zijn wij constant bezig met het vernieuwen van onze software. Binnenkort volgen er verschillende mooie updates waar we je over zullen informeren. Maar eerst het nieuws dat je nu gemakkelijk en snel kunt inloggen binnen je eigen database via een webbrowser.

Op dit moment log je in binnen SpinOffice CRM via de software geïnstalleerd op je Windows PC of Mac. Vanaf nu kan je dus ook gewoon via je eigen webbrowser inloggen en heb je direct toegang tot jouw klantdata.

Hoe log je in? Dat is heel simpel! Klik op Inloggen rechtsboven in op onze website en voer je gebruikersnaam (e-mailadres) en persoonlijke wachtwoord in.

Tip: voeg de inlogpagina toe aan je bladwijzers voor snelle toegang in de toekomst.

De directe toegang tot de web-based versie biedt jou de vrijheid van flexibel werken. Je kunt altijd en overal online inloggen via een webbrowser en binnen je CRM systeem werken, of je nu op kantoor, onderweg of thuis bent.

Uiteraard hebben wij er voor gezorgd dat je op een veilige manier inlogt. De web-based versie is meegenomen in de Pentest die Penetra Cyber Security onlangs voor ons heeft uitgevoerd.

We wensen je veel plezier met het ontdekken en het gebruik van de web-based versie van SpinOffice. Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt.

Een klein aandachtspunt. Het relatiescherm in de web-based versie bevat nog niet alle opties die je gewend bent. We zijn ermee bezig om dit te optimaliseren.

– Team SpinOffice

Beschikbaar in november: de koppeling met e-Boekhouden.nl

SpinOffice blijft zich ontwikkelen. Zo wordt de applicatie stapsgewijs vernieuwd, maar zijn wij ook bezig met het bouwen van integraties met andere software. Denk aan de Mollie integratie die we onlangs hebben ontwikkeld.

Binnenkort breiden we de mogelijkheden in SpinOffice verder uit met een koppeling met e-Boekhouden.nl. Dankzij deze koppeling worden met één druk op de knop alle facturen en NAW-gegevens van uit SpinOffice naar jouw boekhouding in e-Boekhouden geschoten. Relaties uit SpinOffice worden relaties in e-Boekhouden. Wel zo gemakkelijk dus!

Lees verder “Beschikbaar in november: de koppeling met e-Boekhouden.nl” »

6 tips voor productief thuiswerken

De komende tijd zullen veel mensen vanwege het coronavirus hun werklaptop openen aan de keukentafel of thuis op de bank. Werkgevers zullen bereid zijn om te kijken naar thuiswerk oplossingen zodat werknemers veilig en gemakkelijk vanuit huis kunnen werken. Zzp’ers en freelancers doen het en ook steeds meer ondernemers met personeel zullen nu meer vanuit huis moeten werken. Daar ligt wel een gevaar op de loer. De grens tussen werk en privé vervaagt al snel, als u niet uitkijkt. Daarom geven wij zes tips die u helpen op het werk te focussen en productief te blijven.

Lees verder “6 tips voor productief thuiswerken” »

Het begin van ‘de nieuwe SpinOffice’ is in aantocht. Binnenkort als eerste beschikbaar: het Taken dashboard.

SpinOffice CRM gaat komende periode heel geleidelijk een transformatie doormaken. Wat bedoelen we hiermee? Dat zowel visueel aan de voorkant als het framework waarmee de applicatie op de achtergond is gebouwd zullen gaan veranderen. Op korte termijn merkt u hier nog niets van, maar stapsgewijs introduceren we vernieuwde vensters. 

Lees verder “Het begin van ‘de nieuwe SpinOffice’ is in aantocht. Binnenkort als eerste beschikbaar: het Taken dashboard.” »

SpinOffice voor Android nu beschikbaar in Google Play Store!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de mobiele versie van SpinOffice CRM voor Android vandaag is gelanceerd! SpinOffice werkt nu naadloos op alle belangrijke apparaten.

Run je bedrijf onderweg, je hebt altijd toegang tot alle gegevens in SpinOffice op je desktop (Mac & Windows PC) en mobiele apparaten (iOS & Android) zolang je verbonden bent met het internet.

Lees verder “SpinOffice voor Android nu beschikbaar in Google Play Store!” »

Hoe zorgt SpinOffice CRM er voor dat het voldoet aan de AVG

Vanaf 25 mei 2018 moet bijna iedere organisatie in Europa voldoen aan de General Data Protection Regulation (GDPR), in Nederland wordt deze nieuwe wet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd. Het is verstandig om u hier goed op voor te bereiden, want vanaf 25 mei 2018 loopt u de kans op hoge boetes (tot 20 miljoen euro of 4% van de totale omzet). We leggen kort even uit wat de AVG inhoudt en welke essentiële maatregelen u in SpinOffice kunt nemen om aan de nieuwe Europese wet te voldoen.

Lees verder “Hoe zorgt SpinOffice CRM er voor dat het voldoet aan de AVG” »

Mulberry Garden kiest voor Amazon Web Services

Mulberry Garden heeft ervoor gekozen om het Amazon Web Services (AWS) platform te gebruiken om de applicatieservers te hosten die nodig zijn om SpinOffice CRM te draaien. Alle klant databases, e-mailberichten en MS Office bestanden worden veilig opgeslagen en beheerd binnen AWS.

Het datacenter dat wij gebruiken is gevestigd binnen de EU, ons netwerk is een ‘private network’ waar niemand anders toegang toe heeft. Er zijn verschillende redenen waarom er voor AWS is gekozen, we leggen er graag een aantal aan u voor:

Lees verder “Mulberry Garden kiest voor Amazon Web Services” »