SpinOffice is in korte tijd uitgegroeid tot een veel gebruikt CRM-systeem met gebruiker over de wereld. We willen anderen de mogelijkheid bieden voor om geld te verdienen simpelweg door klanten te verwijzen naar SpinOffice CRM.

Ons SpinOffice Reseller Programma is zeer interessant voor bedrijven die op zoek zijn om een goed werkend CRM-systemen te verkopen. We hebben het simpel gehouden; ‘spread the word’ over SpinOffice en zodra mensen zich aanmelden voor de betaalde Pro versie, dan ontvangt u 30% van de netto-omzet. Indien de gebruiker uitbreidt en meer gebruikerslicenties afneemt, dan groeit uw inkomen automatisch omhoog. Om deel te kunnen nemen aan ons reseller programma dient u zelf een Pro licentie te hebben.

Sinds 2015 zijn wij al bezig met resellers in het buitenland, op dit moment hebben we een reseller actief in Italië en Brazilië. Alle lokale prospects worden door hen behandeld.

Indien u geïnteresseerd bent in een rol als SpinOffice CRM reseller, vul dan onderstaand aanvraagformulier hiernaast in en wij nemen spoedig contact met u op!